Macronutrients and obesity: Revisiting the calories in, calories out framework

Highlights

Weight production functions often assume an energy balance model of weight gain.

We conduct time series and panel analyses of weight accumulation in 164 countries.

We confirm that increasing carbohydrates intake is associated with rising obesity.

A 1% increase in carbohydrates yields a 1 point increase in obesity over 5 years.

A 1% increase in fat intake yields a 0.24 point decrease in obesity over 5 years.

 

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1570677X1400046X

Publicités

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s